top of page

Ötlet az AQUA Body mögött.

Nem csak edzőterem vagyunk. Szakmai stábunkban egészségügyi szakemberek is találhatók, akik hasznos tanácsokkal tudnak ellátni a személyre szabott, egészséges életmóddal kapcsolatban.

A számodra megfelelő sporttevékenységek és étrend kialakítása mellett lehetőség van különleges laborvizsgálatokra is, melyeket személyre szabottan írunk ki neked. Ezek gyakran elengedhetetlenek ahhoz, hogy tudjuk milyen mozgásterápiát, étrendet alakítsunk ki a vendégünk számára, hogy ne csak a kívánt alakot, de a kicsattanó egészségi állapotot is elérhesse.

Fókuszban az egészség

Ép testben ép lélek, hangzik a mondás, de vajon hányan foglalkozunk tudatosan külső-belső egészségünkkel?

Edzőtermünk különleges átalakuláson megy keresztül. Nem csupán fitness teremként működünk mostanól, hanem valódi egészségközpontként, ahol a mozgás mellett számos lehetőséget biztosítunk szakembereinkkel, hogy valóban egészséges életet élhess.

Ennek következtében nem csak külsőre, be alapműködésünkben is változtattunk az AQUA Body edzőterem stratégiáján. A kecskeméti uszodában található edzőtermi büfé termékkínálatát is bővítettük. Gondoltunk a vegán életmódot követőire és azokra is, akiknek csökkent a glükóztoleranciája.

bottom of page